Studentvalget er åpent!

1. november 2021

Del nyheten: 

Studentvalget høsten 2021 er endelig åpent for stemming. Det er nå mulig å avgi sin stemme i valg til Studenttinget, samt til tillitsvalgte i Studentrådene. Til Studenttingsvalget er det 27 kandidater, 21 fra Trondheim, 4 fra Ålesund og 2 fra Gjøvik. Det skal velges inn henholdsvis 21, 2 og 2 kandidater fra de tre studiebyene. 

Valgstyreleder, Jørgen Valseth, er godt fornøyd gjennomføringen av nominasjonsperioden, og at det er god spredning blant kandidatene i studentmassen.

– Vi er fornøyde med å ha gjennomført en god nominasjonsperiode der vi har vært aktive på mange arenaer og nådd ut til en stor del av studentmassen. Vi er spesielt fornøyde med den felles innsatsen som er lagt ned i hele studentdemokratiet for å fronte et helhetlig Studentvalg, altså valg til Studenttinget og alle Studentrådene. Nå ser vi frem til en god valgperiode der vi håper å engasjere flest mulig til å stemme.  

Valgurnene er åpne fra mandag 1. november kl. 09:00 til torsdag 4.11 kl. 23:59. 

Usikker på hvem skal stemme på? Ta Studenttingets valgomat: 

Flere nyheter fra Studentvalget:

Studentvalget er åpent!

Studentvalget høsten 2021 er endelig åpent for stemming. Det er nå mulig å avgi sin stemme i valg til Studenttinget, samt til tillitsvalgte i Studentrådene. Til

Les mer

Annonsering av studentvalget

Endelige rammer for studentvalget høsten 2021 er på plass. Det skal velges et helt nytt Studentting med 25 representanter og ny ledelse, samt instituttillitsvalgte (ITV)

Les mer

Nominasjonsperioden er i gang!

  Studentvalget høsten 2021 er endelig åpent! Du har nå mulighet til å sende inn ditt kandidatur til enten Studenttinget eller som tillitsvalgt til  Studentrådene.

Les mer

Valgstyret for våren 2022 er bestemt

De tre personene som skal koordinere studentvalget i vår er bestemt. Amalie Farestvedt, Bilal Sheikh og Jørgen Valseth fra ledergruppen til Studenttinget utgjør valgstyret. Jørgen

Les mer

Endringer i NTNUs valgreglement

Under NTNUs styremøte den 11. februar 2021 ble det vedtatt endringer i NTNUs valgreglement. Dette er det styrende dokumentet studentvalget tar som utgangspunkt når de

Les mer
Hopp rett ned til innholdet