Resultater Studentvalget våren 2022

1. april 2022

Del nyheten: 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Studentvalget våren 2022 ble annonsert 01.04 kl. 12.00. De to nye studentene i NTNU-styret er Emilie Faarup Storvik og Roar Høiby Brakstad. Vararepresentantene er Sander Elias Høyland og Hanna Drag Lysø. 

I år var det først 11 kandidater som stilte til valg, men grunnet at en kandidat trakk seg, endte det med ti kandidater man kunne stemme på. Av disse var det to kvinner og åtte menn. Kandidatene kom fra fem ulike fakultet. 

I valget denne våren var det 40 433 stemmeberettigede studenter ved NTNU. Det var 4312 studenter som stemte i valget. Dette gir en valgoppslutning på 10,66% – den høyeste oppslutningen siden 2017.

Emilie Faarup Storvik fikk 1033,49 stemmepoeng mens Roar Høiby Brakstad fikk 994,67. For mer detaljert oversikt om stemmefordelingen kan du se her.

Flere nyheter fra Studentvalget:

Valgstyret for våren 2021 er valgt

De fire medlemmene som skal koordinere vårens studentvalg er bestemt. Anna Juell Johnsen, Simon Løvdal, Mathilde Sjøhelle Eiksund og Simen Ringdahl utgjør valgstyret. Av de

Les mer

Sjekk stemmeretten din

Siste veka i april opnar valet av studentrepresentantar til NTNU-styret, samt val av institutt- og fakultetstillitsvalte. For å kunne avgi stemme når valet opnar, må

Les mer

Studentvalget er åpent!

Studentvalget høsten 2021 er endelig åpent for stemming. Det er nå mulig å avgi sin stemme i valg til Studenttinget, samt til tillitsvalgte i Studentrådene. Til

Les mer

Annonsering av studentvalget

Endelige rammer for studentvalget høsten 2021 er på plass. Det skal velges et helt nytt Studentting med 25 representanter og ny ledelse, samt instituttillitsvalgte (ITV)

Les mer
Hopp rett ned til innholdet