Kandidatene til Studenttinget

Nå er valget åpnet og i år er det 57 personer som kjemper om 25 plasser til Studenttinget 2018. Dette kommer til å bli et jevnt valg, derfor er det viktig at nettopp DU bruker stemmeretten din. Det skal velges 21 representanter fra Trondheim, 2 fra Gjøvik og 2 fra Ålesund.

Kandidater til Studenttinget

For å gjøre valget enklere for deg har vi gitt alle kandidatene 13 påstander der de skal rangere hvor enig eller uenig de er med påstanden. Svarene til hver av kandidatene finner du i matriseskjemaet. Vi håper dette er et nyttig verktøy for deg i valgprosessen. I tillegg har hver enkelt kandidat en egen kandidatpresentasjon som gjør det mulig for deg å bli bedre kjent med den enkelte kandidat.

Det er også valg til fakultet og institutt, så les mer om kandidater til ditt studentråd i menyen til venstre.

Din stemme har makt! Godt valg!

Valget er åpent fram til fredag 3. november kl. 23:59.

Gi din stemme her. Du logger inn med din NTNU-bruker. Du kan rangere antallet kandidater som skal velges i den aktuelle valgkretsen i prioritert rekkefølge, hvor prioritet 1 er best.