Valget har åpnet // The election has opened

English below

Valget har nå åpnet, og du kan stemme frem dine tillitsvalgte på institutt-, fakultetsnivå og til universitetsstyret. Les mer om kandidatene til universitetsstyret ved å klikke på navnene deres.

Sjekk også ut valgomaten for å finne ut hvem av kandidatene som deler dine meninger!

For å lese mer om kandidatene på institutt- og fakultutetsnivå, logg deg inn i valgweb ved å klikke på «STEM HER»-knappen. Valget stenger søndag 6. mai kl. 23.59. Resultatene offentliggjøres mandag 7. mai kl. 17.00.

Godt valg!

Nora Iman Hagesæther (HF)

Lars Føleide (IE)

Siri Arnesen (AD)

Philip Lautin Jackson (SU)

Ida Johnsen Ingebrigtsen (HF)

 

The election has now opened, and you can vote for your student representatives for department, faculty as well as the board of NTNU. Read more about the candidates for the board of NTNU by clicking on their names.

To read more about the candidates for department and faculty, sign in to valgweb by clicking the «VOTE HERE»-button. The election closes at Sunday, May 6th, at 23.59. The results will be made public on Monday the 7th of May at 17.00.

Happy voting!