Meld din interesse

Vi er veldig glade for at du er interessert i å stille til valg! Vi ønsker at du fyller ut informasjon under slik at vi kan bli litt bedre kjent med deg, og slik at vi kan ta kontakt med deg for å holde deg oppdatert om valget. Dette er ikke bindende, og du må fylle ut et separat skjema for å melde ditt kandidatur.

Innen studentdemokratiet er det mange ulike stillinger. Ta gjerne en titt på studenttingets nettsider for mer informasjon om de ulike vervene.
Arbeidsutvalget velges av Studenttinget på konstituerende studenttingsmøte etter valget. De følger altså ikke samme valg som de andre postene.
Ved å melde interesse samtykker du til at valgstyret, utnevnt av studenttingets ledergruppe, samt relevante fakultetstillitsvalgte og instituttillitsvalgte lagrer informasjonen som du har gitt gjennom dette spørreskjemaet. Informasjonen vil ikke bli distribuert utenfor studentdemokratiet, og vil kun bli brukt til valgets nytte. Videre samtykker du til at valgstyret, samt relevante fakultetstillitsvalgte og instituttillitsvalgte kan sende deg informasjon på e-post. Om du har spørsmål kan dette rettes til valgstyret på valgstyret@studenttinget.no.

Hvilket fakultet tilhører jeg?

Det er åtte fakulteter på NTNU. Det er fakultetene som er ansvarlige for studieprogrammene. Om du ikke vet hvilket fakultet ditt studieprogram tilhører kan du søke opp dette på NTNUs nettsider.

Hvilket institutt tilhører jeg?

Ettersom det er fakultetene som er ansvarlige for studieprogrammene på NTNU er det ikke alltid klart hvilket institutt man har sterkest tilknytning til. Noen studier har en såpass tverrfaglig portefølje at de ikke tilhører et enkelt institutt. Da er det opp til deg å ta stilling til hvilket institutt du ønsker å stille for. Om du er usikker kan du ta kontakt med din fakultetstillitsvalgt.