Kandidat til Studenttinget:

Anna Elizarova Jøntvedt

Alder: 20 år
Studieby: Trondheim
Studieprogram: Samfunnsøkonomi
Hardtarbeidende, motivert og nysgjerrig

Kandidatur

Viktigste sak: Sakene jeg vekter desidert høyest, er læringsmiljøpolitisk relatert. Dette er primært fordi jeg, slik som majoriteten av studenter; ønsker å prestere på sitt studie. Uavhengig av timene studentene investerer i emnene, er det visse forhold tilrettelagt av enten foreleserne, eller studentpolitikken som kan ha en enorm innflytelse på elevenes prestasjon ved eksamen. For å eksemplifisere; ikke tilstrekkelig informasjon om eksamensformen, og hva som vil vektlegges.
Jeg er en sosial jente fra Larvik, som er glad i fysisk aktivitet, musikk, litteratur og visuelle kunstformer. Jeg går mitt andre år på bachelor på samfunnsøkonomi, hvor jeg også sitter i styret og er leder for Turkomiteen.

Innledningsvis, ble min interesse til å stille stimulert av arbeidet som arbeidsutvalget utfører. Mer spesifikt, arbeidet som utføres av internasjonalt ansvarlig. Selv trives jeg utrolig godt som student i Trondheim, og ønsker at internasjonale studenter i større grad skal få erfare dette kulturutbytte. Videre, har jeg alltid vært svært begeistret for skolegangen, og ønsker å bidra til at dette skal være tilfellet for så mange studenter som mulig.

Jeg er svært engasjert i linjeforeningen ved mitt eget studie, og jobber for å fremme studentenes interesse her, men ønsker nå å aktivisere meg i studentpolitikken utad min egen linjeforening.
0
Stemmeberettigede
0
Studenter i Studenttinget

Usikker på hvem du skal stemme på?

Vi har bedt alle kandidatene svare på spørsmål. Se hvem du er mest enig i av kandidatene.

Hopp rett ned til innholdet