Kandidat til Studenttinget 2021

Presentasjon:

Brynjar Morka Mæhlum

Alder: 22

Studerer: Nanoteknologi, 3.år

Jeg, Brynjar Morka Mæhlum, stiller herved til valg som din representant i Studenttinget. Jeg går tredjeklasse nanoteknologi og har så langt investert mesteparten av tiden min på NTNU i linjeforeningen min Timini. Frem til 31.12. sitter jeg som linjeforeningsleder, og etter jul har jeg derfor anledning og lyst til å jobbe for å bedre din studenthverdag gjennom et verv i Studenttinget.
Så langt på NTNU har jeg i ulike arenaer hatt gleden av å representert blant annet klassen min, nanostudiet, og linjeforeningen, og videre ønsker jeg å få være med på å representere alle studentene ved NTNU i Studenttinget.
Et av prosjektene jeg har viet mye at tiden min til det siste året har vært å videreutvikle nanostudentenes identitetsareal. Jeg mener identitetsareal er utrolig viktig for sosialt og faglig samhold, og jeg ønsker å jobbe for at alle studenene på NTNU skal få de samme tilrettelegningsmulighetene som vi har vært så heldige å ha nano.
Min oppfatning er at det vi kan lære av studentfrivilligheten her på NTNU kan være minst like viktig som det vi lærer på skolebenken, og dette kommer jeg til å ta med meg inn i et eventuelt verv i Studenttinget.
Stem på meg hvis du ønsker en representant i Studenttinget med mye engasjement og mye erfaring fra linjeforeningene!
Fun fact: Jeg har vært med i verdenscupen i rumpeldunk, etter at jeg og lillebroren min startet et lokalt rumpeldunklag i Vestby for å være med på NM.

Trenger du litt mer hjelp til å bestemme deg?
Valgomaten hjelper deg å finne ut om du er enig med denne kandidaten.

Er du klar til å stemme?
Gå til valgsiden for å avgi din stemme!

Godt valg!