Kandidat til Studenttinget:

Markus Grorud Gaasholt

Alder: 21 år
Studieby: Ålesund
Studieprogram: Bachelor i Automatiseringsteknikk, 4. år

Kandidattekst:

Hei! Jeg heter Markus Grorud Gaasholt, er 22 år, kommer fra Tønsberg og studerer en bachelor i automasjon ved NTNU i Ålesund.
Jeg er sterkt engasjert i å bedre studiehverdagen for studenter ved NTNU. Dette er grunnen til at jeg nå har sittet i Studenttinget som både vara og fast representant i noen år. Personlig føler jeg at jeg har fått utgjort en forskjell under min tid som representant og jeg har derfor veldig lyst til å fortsette med det. Studenttingsrepresentant er et verv som jeg virkelig stortrives i.
Studentfrivilligheten og da studentpolitikken spesielt er noe jeg har engasjert meg mye for under min studietid. Ved siden av rollen som representant/vara i Studenttinget har jeg vert mye engasjert i Studentparlamentet ved NTNU i Ålesund. I dag sitter jeg i arbeidsutvalget til Studentparlamentet ved NTNU i Ålesund som miljø- og bærekraftsansvarlig og trives godt i rollen. Jeg har allerede fått innført politikk på at studentene ved NTNU i Ålesund øsker at det skal være mer fokus på kildesortering, noe som har stor påvirkning på det lokale miljøet.
Da jeg begynte i studentpolitikken var hjertesaken min fysisk læringsmiljø med fokus på å bedre luftkvaliteten på campus. Jeg er fortsatt veldig opptatt av å bedre luftkvalitet, men jeg har også blitt veldig opptatt av å gjøre NTNU til et mer bærekraftig universitet, spesielt når det kommer til klima og miljø.
Som person er jeg veldig engasjert og dedikert og beskrives av mine medstudenter som en trivelig person.
Jeg håper at jeg vil få muligheten til å sitte som representant i et nytt år og jobbe for en bedre studiehverdag for alle NTNU`s studenter!
0
Stemmeberettigede
0
Plasser i Studenttinget

Usikker på hvem du skal stemme på?

Vi har bedt alle kandidatene svare på spørsmål. Se hvem du er mest enig i av kandidatene.

Skip to content