Kandidat til Studenttinget:

Sofie Bjerke Dalheim

Alder: 22 år
Studieby: Trondheim
Studieprogram: Medisin, 3. år

Kandidattekst:

Hei, mitt navn er Sofie. Jeg er en jente fra Oslo, som er veldig glad i å være sosial, studentfrivilligheten, og en god fest.

Jeg er veldig glad i det åpne miljøet i Trondheim, blant annet på grunn av den store entusiasmen for studentfrivillighet. Dette er noe av det som gjør Trondheim til verdens beste studentby. Jeg har tidligere sittet i linjeforeningen på medisin, MF Placebo, som faddersjef og sitter nå som leder. Nå går jeg av fra dette vervet i januar, men har mer jeg ønsker å få utredet i vervlandskapet i Trondheim. For selv om jeg har elsket å sitte som leder i linjeforening er det en del ting som jeg gjerne skulle vært med å påvirke på et høyere hold. Det er veldig mye bra med organiseringen per dags dato, men det er mye som kunne blitt bedre også.

Blant annet kunne organiseringen og samholdet mellom de ulike campusene, kommunikasjonen ned på studentnivå og samarbeidet mellom fakultetet og studentfrivilligheten blitt bedre.

Min hjertesak er tilgjengelig studentareal til alle linjer ved NTNU, vi opplever at det er stor forskjell i hvor mye areal hver linjeforening og hvert studie får og jeg ønsker å gi mer areal til de som har fått mindre, og bevare arealene der det diskuteres å fjerne eller bygge om.

Jeg er svært motivert for å legge ned mye innsats i å utforme og utbedre studentmiljøet i Trondheim. Jeg er også veldig villig til å lære og håper å få utfordret meg på nye oppgaver i dette nye vervet. Jeg er mer tilhenger av at handling sier mer enn ord og kan derfor bare love å gi 100% dersom jeg skulle blitt valgt til dette vervet!

Jeg håper dette ga et godt overblikk på meg og at du ønsker å stemme på meg!
0
Stemmeberettigede
0
Plasser i Studenttinget

Usikker på hvem du skal stemme på?

Vi har bedt alle kandidatene svare på spørsmål. Se hvem du er mest enig i av kandidatene.

Skip to content