Kandidat til Studenttinget:

Theo Nørving Viken

Alder: 21 år
Studieby: Trondheim
Studieprogram: Bachelor i allmenn litteraturvitenskap, 1. år

Kandidattekst:

Jeg heter Theo Viken, og jeg vil representere deg! jeg er engasjert for studenters rettigheter, og vil gjøre hverdagen bedre for studenten. jeg vil blant annet kjempe for mer rettferdig deling av ressurser til linjeforeninger. jeg vil kjempe for forbedret busstilbud til campuser i rush tidene vi har. jeg vil også få frem samarbeid mellom flere linjer. jeg vil også sette opp en initiativ for større bruk av stands fra linjeforeninger, interesseorganisasjoner, etc.

jeg vil også kjempe for å få mer printer-penger per elev. målet mitt er å gjøre noe med de små tingene i hverdagen lettere, for å gjøre dagen din bedre med det. fordi mye som er smått, kan bli til noe stort. så hvis du har noen små problemer er det bare snakke med meg om dem, jeg vil gjerne høre på. jeg bryr meg også om de store sakene. jeg vil kjempe for klima på campus. få inn plast søppelbøtter på campuser, fordi plasten blir bare kastet feil ellers. klima er ikke bare plast det er også luften og temperaturen. det blir kalt om vinteren og jeg vet at jeg i ihvertfall ikke har lyst til å fryse på universitetet.


jeg er stor fan av internasjonale studenter, med tanke på at jeg jar vært en selv en gang. så jeg mener at vi burde gjøre ting lettere for dem. det kan være enkle ting som å heng opp flere beskjeder på engelsk, som for eksempel påmeldelse til forsøk og lignende.

jeg vil gjøre livet ditt på NTNU bedre og enklere.

så hvis du vil spørre meg mer om dette så er det bare å ta kontakt :)
0
Stemmeberettigede
0
Plasser i Studenttinget

Usikker på hvem du skal stemme på?

Vi har bedt alle kandidatene svare på spørsmål. Se hvem du er mest enig i av kandidatene.

Skip to content