Kandidat til Studenttinget:

Torjus Levisen Johansen

Alder: 21 år
Studieby: Ålesund
Studieprogram: Bachelor i nautikk, 2. år

Kandidattekst:

Jeg stiller til gjenvalg i Studenttinget da jeg føler året mitt i Studenttinget gikk alt for fort, og at jeg ikke fikk gjennomført nok. Etter et år i Studenttinget har jeg innsett at interessepolitikk er noe jeg drives for og av! Jeg får ekstrem energi av å delta i Studenttingsmøtene, og håper jeg får gjøre det ett år til!

Sett bort ifra studenttinget er jeg litt over alt. Jeg sitter blant annet som ITV ved IHB i Ålesund, er personlig vara i NTNU-styret og jeg sitter i sentralstyret til Norsk Studentorganisasjon som representerer en kvart million studenter!

Jeg har ikke hjertesaker, da jeg mener dette skal være dynamisk. Min hjertesak er det jeg til enhver tid ser Ålesund og mine medstudenter sliter med. Dersom jeg skal definere en sak, må jeg si at campus Ålesund trenger ett nytt bygg. Dette er både for å øke plassen til studentfrivilligheten som ikke får plass i Sundebygget, for studentarbeidsplasser, grupperom og institutt kontor. Jeg mener ett nytt campusbygg er helt essensielt i utviklingen av campus Ålesund.

Dersom du gir meg din tillit til å representere Ålesund i Studenttinget, vil jeg fortsette å kjempe Ålesund sin sak og stille kritiske spørsmål i debatten. Vi i Ålesund er likefullt NTNU som Gjøvik og Trondheim.

Jeg ønsker deg et godt valg!
0
Stemmeberettigede
0
Plasser i Studenttinget

Usikker på hvem du skal stemme på?

Vi har bedt alle kandidatene svare på spørsmål. Se hvem du er mest enig i av kandidatene.

Skip to content