Kandidat til NTNU-styret:

Torjus Levisen Johansen

Alder: 21 år
Studieby: Ålesund
Studieprogram: Bachelor i nautikk
Ett samlet og forbedret NTNU med fokus på studentene

Kandidattekst:

Hei jeg er Torjus og jeg tar en bachelor i nautikk. Nå ber jeg om din tillitt i det kommende valget for å kunne være din og våre nært 42000 medstudenter sin stemme i det store NTNU!

Jeg ønsker vervet som studentrepresentant da jeg vet jeg vil gjøre en god jobb i styret. Jeg ønsker å jobbe for at du som student får det du forventer av NTNU. Mine viktigste kvaliteter er at jeg er målbevisst, omgjengelig og hardtarbeidende.

Jeg stortrives i verv av alle størrelser. Etter å ha hatt ganske store verv en stund er jeg veldig klar til å ta steget helt til topps. Jeg føler dette er den neste, riktige utfordringen for meg. Tillitsarbeid er noe som driver meg og som gir meg energi i hverdagen!

Jeg liker ikke å definere en hjertesak. Jeg er studenters stemme, derfor er det mine medstudenter som bestemmer sakene jeg skal jobbe for. Dersom jeg skal trekke frem en sak, må det være at NTNU skal jobbe for å beholde og styrke det gode studentmiljøet. Jeg syns det er helt essensielt at NTNU tar et større ansvar for å sikre den gode studiehverdagen og psykiske helsen til studentene.

Det er viktig å huske på at NTNU sitt gode rykte, og det kvalitetsstempelet NTNU er, ikke bare består av kvaliteten på publikasjonen. Det gode ryktet til NTNU består også av det gode studentmiljøet. Vi må derfor jobbe for at alle NTNU-studenter får studiemiljøet og kvaliteten de forventer. Vi må også sørge for at en NTNU-grad, og kvaliteten denne lover, er en NTNU-grad likefult om den er tatt på Gløs, Dragvoll, Ankeret, Gneisbygget eller en av NTNUs andre campuser. Du er student ved NTNU og campusen du tilhører skal ikke gå ut over kvaliteten på graden din!

Som instituttillitsvalgt opplever jeg også at Ålesund og Gjøvik ikke alltid når helt frem i Studentrådene. Får jeg vervet vil jeg derfor, så fort det lar seg gjøre, reise til Ålesund og Gjøvik for å ha personlig møte med ITV-ene herfra. Da får de tillitsvalgte tatt opp saker de har behov for å ta opp, som jeg igjen kan ta med videre. Dette mener jeg er viktig for at studenter også i Gjøvik og Ålesund skal føle seg hørt i det store NTNU.

Du bør stemme på meg dersom du mener at studenter skal stå i sentrum, at NTNU skal ta større del i å bedre studenters psykiske helse og om du ønsker at Ett NTNU skal forbedres både mellom studiebyene, og internt i Trondheim. Du bør også velge meg dersom du ønsker å ha en representant som har bred erfaring fra tillitsverv både i politiske- og ikke-politiske verv av forskjellig størrelse og posisjon. Da jeg sitter i Studenttinget, Studentrådet-IV og Studentparlamentet Ålesund er jeg også den perfekte kandidaten om du ønsker en representant som har god kontakt med studentene.

Dersom jeg får vervet vil jeg strebe etter å jobbe fra Ålesund, men terskelen for å reise til Trondheim skal være lav så lenge situasjonen i samfunnet tilsier det. Dersom jeg får vervet vil jeg komme til Trondheim i god tid før styremøtene slik at jeg har mulighet til å samle innspill og inntrykk fra flertallet av studentene. Blir det vanskelig å gjennomføre denne jobben fra Ålesund er både meg og flyttelasset klare for å innta Trondheim med storm!

Jeg ser frem til å være med på å påvirke hvordan morgendagens prestisjeuniversitet skal se ut. Jeg gleder meg til å være stemmen til nærmere 42 000 studenter. Dette er en jobb jeg gledelig og ydmykt tar på meg dersom jeg vinner deres tillit.

Godt valg!
0
Stemmerett
0
Plassar i styret

Usikker på kven du skal stemme på?

Vi har bedt alle kandidatane svare på spørsmål. Sjå kven du er mest einig med av kandidatane.
Skip to content