Nominer en kandidat

Kjenner du noen du tror kunne tenkt seg å være en del av studentdemokratiet? Dette vil vi gjerne høre om. Fyll ut info under, så tar vi kontakt med den nominerte. Dette er ikke en bindende påmelding. Om den nominerte ønsker å stille må dette gjøres gjennom et separat skjema. Du som nominerer må også gi oss informasjon om deg selv. Dette er for å unngå spam, og den nominerte vil ikke vite hvem som har nominert hen. Har du spørsmål kan dette rettes til valgstyret på epost valgstyret@studenttinget.no.

Innen studentdemokratiet er det mange ulike stillinger. Ta gjerne en titt på studenttingets nettsider for mer informasjon om de ulike vervene.
Arbeidsutvalget velges av Studenttinget på konstituerende studenttingsmøte etter valget. De følger altså ikke samme valg som de andre postene.
Ved å melde interesse samtykker du til at valgstyret, utnevnt av studenttingets ledergruppe, samt relevante fakultetstillitsvalgte og instituttillitsvalgte lagrer informasjonen som du har gitt gjennom dette spørreskjemaet. Informasjonen vil ikke bli distribuert utenfor studentdemokratiet, og vil kun bli brukt til valgets nytte. Videre samtykker du til at valgstyret, samt relevante fakultetstillitsvalgte og instituttillitsvalgte kan sende deg informasjon på e-post.
Hva gjelder den du nominerer kommer vi til å sende vedkommende en e-post. Om eposten ikke blir besvart innen en gitt tid kommer vi til å slette persondata for vedkommende. Om du har spørsmål kan dette rettes til valgstyret på valgstyret@studenttinget.no.

Hvilket fakultet tilhører jeg?

Det er åtte fakulteter på NTNU. Det er fakultetene som er ansvarlige for studieprogrammene. Om du ikke vet hvilket fakultet ditt studieprogram tilhører kan du søke opp dette på NTNUs nettsider.

Hvilket institutt tilhører jeg?

Ettersom det er fakultetene som er ansvarlige for studieprogrammene på NTNU er det ikke alltid klart hvilket institutt man har sterkest tilknytning til. Noen studier har en såpass tverrfaglig portefølje at de ikke tilhører et enkelt institutt. Da er det opp til deg å ta stilling til hvilket institutt du ønsker å stille for. Om du er usikker kan du ta kontakt med din fakultetstillitsvalgt.