OM STUDENTVALGET

Hvert år velges det studenter til bl.a. Studenttinget, Velferdstinget, universitetsstyret og Studentrådene (Fakultets- og instituttillitsvalgte). Valgene foregår som regel samtidig hvert semester. ‘Studentvalget’ er derfor en fellesbetegnelse for alle valgene til studentdemokratiet. Alle studenter ved NTNU har stemmerett, og kan stille til valg. Forutsetningen er at man har betalt semesteravgiften, og er riktig registrert i manntallet, særlig om man stiller til et institutt eller fakultet. Det forutsettes også at man planlegger å være student i perioden man velges for. 

Denne høsten omfatter Studentvalget valg til Studenttinget NTNU med 25 representanter og ny ledelse, samt valg av tillitsvalgte til Studentrådene ved samtlige fakultet. 

Trykk deg inn på sidene under for å lære mer om studentvalget.

Ønsker du mer informasjon?

Trykk på knappen nedenfor for å få oppdateringer om valget og datoer. Du kan selvsagt også når som helst ta kontakt med valgstyret.

HOLD DEG OPPDATERT

Skriv inn e-postadressen din under, så vil du få påminnelse når valget åpner.

Du kan ikke stille helt enda
dager igjen

Men vi liker at du er interessert! Skriv e-posten din under så vil vi sende deg en uforpliktende e-post når nominasjonsperioden åpner.

Skip to content