SLIK STEMMER DU I STUDENTVALGET

Det er veldig lett å stemme i Studentvalget. Ta en titt under for en liten steg for steg guide til hvordan du bør gå frem for å stemme i studentvalget.

Studentvalget foregår på NTNUs valgweb

1) Sjekk at du er riktig registrert i manntallet før klagefristens utløp

Manntallet ved NTNU oppdateres hver vår og høst etter studentenes semesteroppmelding. Det er den enkelte ansatte og student sitt ansvar å kontrollere sin egen registrering. Dette kan gjøres fra manntallet tas ut til klagefristen løper ut to uker senere. Vårmanntallet tas ut 20. februar. Høstmanntallet tas ut 20. september.

2) Les om kandidatene på Studentvalget.no

Studentvalget.no kommer til å ha utfyllende beskrivelser av kandidatene. Vi ber deg gjøre deg godt kjent med kandidatene slik at du kan gjøre et godt valg når du skal stemme på de kandidatene du liker best.

3) Ta valgomaten

Alle kandidatene blir bedt om å ta stilling til viktige spørsmål for NTNUs virke. Valgomaten lar deg bli kjent med kandidatene, og se hvem du er mest enig i. Valgomaten finner du på studentvalget.no.

4) Stem

Studentvalget.no har også en tidslinje for valgdatoene. Følg med her for å finne ut av når valget åpner, og stem på de kandidatene du liker best! Godt valg!

Ønsker du mer informasjon?

Ønsker du mer informasjon om studentvalget kan du når som helst ta kontakt med valgstyret.

Hopp rett ned til innholdet