SLIK STILLER DU I STUDENTVALGET

Det å stille til valg er råkult, men det kan også være skummelt. Vi prøver å gi deg noen tips her som du kan tenke over slik at du kan bedre ta stilling til om du har lyst til å stille.

Meld ditt kandidatur her!

1) Tenk litt gjennom hva som motiverer deg

Å stille til verv i studentdemokratiet forutsetter at du er engasjert, hardtarbeidende og at du liker å lytte til dine medstudenter. Du skal bli studentenes tillitsvalgte, og da hjelper det å ha åpne ører. Er det noe du ønsker å forandre på NTNU? Motiverer det deg? Da bør du stille til valg!

2) Du kommer til å lære mye

Å være tillitsvalgt, ja bare det å stille til verv i studentdemokratiet, er en veldig lærerik prosess. Du kommer til å bli godt kjent med NTNU, og lære om mange tunge prosesser som foregår. Alt det du lærer kommer du til å ta med deg videre, for husk at det er god erfaring å ta med seg videre til fremtidig arbeidsliv.

3) Prat med tidligere innehavere av rollen du stiller til

Du er ikke den første til å stille til valg som tillitsvalgt. Det er mange før deg, og det kommer flere etter deg. De som best vet hvordan det er å stille og sitte som representant for studentene er de som har vært i dine sko allerede. Ta kontakt med dem for å lære litt tips eller triks. Om du ikke vet hvem du skal kontakte, ta kontakt med valgstyret, så skal vi sette deg i kontakt med riktige mennesker.

4) Meld ditt kandidatur

Dette er ikke lett, men det er kult! Ta sjansen, og kanskje du blir representant for over 40 tusen studenter på NTNU.

Ønsker du mer informasjon?

Ønsker du mer informasjon om studentvalget kan du når som helst ta kontakt med valgstyret.

Hopp rett ned til innholdet