Resultatet fra Studentvalget 2023

Resultatet fra Studentvalget 2023 er nå klart, Anders Lie Hagen og Matilde Brox Bordal skal være studentenes stemme i NTNU-styret fra etter sommeren.

Brox Bordal er 25 år, og tar en mastergrad i Europastudier ved det Humanistiske fakultet.

- Studentpolitikken er noe jeg har brent for i mange år og jeg gleder meg til å starte arbeidet i NTNUstyret i august. Årets valgkamp har vært spennende og lærerik med så mange gode kandidater. Jeg vil takke mine motkandidater for en god valgkamp og alle studentene som har gitt meg tilliten.

Lie Hagen er 24 år, og går lektorutdanningen i samfunnsfag ved Samfunns- og utdanningsvitenskaplige fakultet.

- Det har vært gode kandidater og en spennende valgkamp. Jeg er beæret over tilliten fra studentene til å være deres representant i NTNU-styret. Etter mange år i studentdemokratiet vet jeg hvilken betydning dette viktige vervet kan ha. Jeg gleder meg til å lære mye og begynne arbeidet i august.

Styremedlem Emilie Faarup Storvik sier at de nyvalgte har mye å glede seg til neste studieår.

- Å sitte i NTNU-styret er en stor ære og det blir utrolig spennende å følge med på hvordan Anders og Matilde vil klare seg. Det er et gøy og lærerikt verv hvor man blir godt kjent med NTNU som organisasjon, og jeg er positiv til at de kommer til å ha en utrolig flott opplevelse det neste året.

I år var det 40 424 stemmeberettigede studenter på NTNU. Av disse var det 3314 som stemte i valget, noe som gir en oppslutning på 8.2 prosent. Valgstyreleder Roar Høiby Brakstad er imponert av innsatsen årets kandidater har lagt inn.

-Det har vært et utrolig spennende valg, og vi i valgstyret er utrolig imponert over innsatsen fra kandidatene til årets valg. Vi i valgstyret hadde som mål om ha gode kandidater på begge sider, og dette lyktes vi absolutt med.

Valget tok plass fra 27.03 til 30.03, og alle studenter har stemmerett ved valget. Det er også valgt inn to vararepresentanter til styret. Vararepresentantene er Johan Grøgaard og Gina Kristine Steen Aarheim.

Forrige
Forrige

Valgstyret og valgdatoer er satt

Neste
Neste

Valget har åpnet!