Sjekk mantall

Det er studentvalg 15. april 18. april 2024. Som student ved NTNU har du mulighet til å stemme i valget av hvilke to studenter som skal sitte i NTNU-styret, i tillegg til valg av fakultetstillitsvalgte (FTV) og instituttillitsvalgte (ITV). Hvilke valg du kan stemme i avhenger av hvilken enhet du er registrert på.

Husk å sjekke om du er riktig oppført i manntallet innen 20. februar. Du blir automatisk registrert i manntallet ved det institutt (med tilhørende fakultet) eller det fakultet som har ansvar for ditt studieprogram. Hvis ansvaret for studieprogrammet er plassert på fakultetsnivå og du ønsker å få stemmerett på instituttnivå, må studenten selv velge ved hvilket institutt (med tilhørende fakultet) de ønsker å bruke stemmeretten. Tar du emner på et annet institutt enn der studieprogrammet er registrert, kan du velge å heller stemme der. Man kan bare bli oppført i manntallet på ett sted, dvs. ved ett av instituttene der man tar emner det aktuelle semesteret. Det er din tilknytning til NTNU på tidspunktet for uttaket av manntallet som avgjør hvilken stemmerett du har.

Du kan kontrollere din oppføring i valgweb. Hvis du er registrert riktig der du ønsker å stemme trenger du ikke å foreta deg noe.

Hvis din oppføring ikke er korrekt (velgergruppe, institutt/fakultet) kan du sende inn klage på manntallet via valgweb. Klagefrist er to uker etter uttak av manntallet, altså 6. mars 2024.

Se nettsiden «Sjekk manntall» for mer informasjon.

Forrige
Forrige

Nå har du mulighet til å sitte i NTNU-styret!

Neste
Neste

Valgstyret og valgdatoer for våren 2024 er satt