Nominasperioden er i gang!

Studenttinget NTNU under votering

Studenttinget er det øverste studentorganet på NTNU og uttaler seg på vegne av alle NTNUs studenter. Studenttinget består av 25 representanter som møtes omtrent hver tredje uke.

Meld inn ditt kandidatur for å stille til Studenttinget året 2024 i skjemaet under. Nominasjonsperioden varer fra mandag 23. oktober kl. 09.00 til fredag 3. november kl. 23.59.

Meld inn ditt kandidatur i skjemaet her.

Les mer om hva Studenttinget er her.

Om man blir valgt inn i Studenttinget tiltrår man stillingen 1. januar 2024, og sitter ut året. Før dette tiltrår man midlertidig på Studenttingets konstituerende møte. Dette er møtet hvor det nye Studenttinget velger sin nye ledelse – Arbeidsutvalget. Dette møtet skal holdes tirsdag 14. november 2023 kl. 17:00. Om man blir valgt inn i Studenttinget er det viktig å kunne delta på dette møtet, så legg det i kalenderen. 

Åpningen av studentvalget markeres med kakeservering og stand på ulike campus fra kl. 11-13 mandag 6. november. Her har kandidatene mulighet til å stå på stand sammen med Studentdemokratiet. Dette er helt frivillig, og du kan velge hvor du eventuelt vil stå og hvor lenge. Det vil være stands på Dragvoll, parketten på Realfagsbygget, Akrinn, Adolf Øyen/Handels, Øya Helsehus (1 etg.), Ålesund (Vrimla på Ankeret) og Gjøvik (G-bygget).

Det vil bli et digitalt informasjonsmøte søndag 5. november kl. 15-16 for alle kandidatene med informasjon og mulighet for å stille spørsmål. Kan du ikke komme her vil du få tilsendt et sammendrag i ettertid.

Det er mange grunner til å bli med i Studenttinget. Her får du være med å diskutere og vedta viktig politikk på vegne av alle NTNUs studenter! Du blir del av et engasjerende miljø og får mer innblikk i hvordan universitetet henger sammen. Du får et verv som ser flott ut på CVen og som krever null forkunnskaper. Året starter med et oppstartsseminar der du får all nødvendig opplæring.

Har du forslag på hvem som bør stille til Studenttinget NTNU?

Forrige
Forrige

Studentvalget har åpnet

Neste
Neste

Sjekk mantallet